Acadèmia de bruixetes: OVAs

Acadèmia de bruixetes: OVAs

Little Witch Academia: OVAs
Trigger • 2013 • 2 films • Majors de 13 anys • 7,77 a MyAnimeList
Acadèmia de bruixetes: OVAs
Afegeix a la meva llista
OVA 0 (2013) - Acadèmia de bruixetes (26 minuts)

L'Atsuko Kagari va veure de petita un espectacle de màgia de la bruixa Brillant Chariot. Aquest espectacle li va canviar la vida: ara, el seu somni és esdevenir una bruixa com la Chariot i fer somriure el cor de la gent. Però a l'acadèmia de bruixetes no ho té gens fàcil: no pertany a cap família de bruixes, no té poders màgics i ni tan sols ha volat mai amb una escombra. I a més a més, la seva simpatia per la Chariot ho fa tot més difícil: a l'acadèmia, no té gaire bona reputació. Arribarà l'Atsuko a ser la bruixa que somnia?

Projecte pilot que més tard serviria d'inspiració per a una pel·lícula i una sèrie de 25 capítols. Aquest OVA va ser produït el 2013 dins del projecte «Anime Mirai» de formació de talents novells del món de l'animació al Japó.

OVA 1 (2015) - Acadèmia de bruixetes - La desfilada màgica (53 minuts)

Com a càstig per haver provocat un incident a la classe, l'Akko, la Sucy i la Lotte hauran d'organitzar la desfilada màgica que té lloc cada any a la ciutat, per tal de recordar als seus habitants la tràgica història de les bruixes.

Llargmetratge amb una història independent de l'Akko i les seves amigues, on apareixen nous personatges que sortiran més tard a la sèrie de 24 capítols: les seves companyes Amanda, Constanze i Jasminka que compartiran aventures i desventures amb la protagonista.
Versió de Lluna Plena no Fansub

Contingut Del primer a l’últim

26:10
Acadèmia de Bruixetes (OVA 0)
1080p
53:24
Acadèmia de bruixetes (OVA 1) - La desfilada màgica
1080p

Autoria d’aquesta versió

Lluna Plena no Fansub
Valora aquesta versió

Comentaris

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú