Boku dake no Hentai Kanojo The Animation

Boku dake no Hentai Kanojo The Animation, Boku dake no Hentai Kanojo Motto♥ The Animation, She's a Pervert & She's All Mine

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

La Hina Takigawa podria semblar una estudiant de secundària normal i corrent, però en realitat té un secret pervers. Quan surt de l'institut, li agrada anar a una zona força amagada d'un parc per a pixar-hi i masturbar-se amb la pujada d'adrenalina que té per la possibilitat de ser enxampada. Un dia, el xicot de la Hina, en Yonezu, la segueix en secret i descobreix el seu depravat fetitxe. Disgustat amb el sexe convencional que tenen, en Yonezu decideix enfrontar-se a la seva xicota pel seu fetitxe de masturbació pública. Per tal de millorar la seva vida sexual, comencen a tenir sexe en públic, acceptant tots els riscos que això comporta.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Tret