Bola de drac Z: Films

Fitxa tècnica

Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Bola de drac Z: Film 10 - El retorn d'en Broly:
Una càpsula espacial arriba a la Terra, a l'interior hi ha un malferit Broly clamant venjança. Després de ser derrotat per en Goku en una dura batalla en el planeta Neo Vegeta, en què Broly aconsegueix escapar en una càpsula espacial. La càpsula cau en un llac i degut a la baixa temperatura, allí queda congelat durant set anys.

Bola de drac Z: Film 11 - Bio Broly:
El Senyor Satan és desafiat a lluitar per un vell rival. L'Acompanyen l'A-18, que s'assegurarà de que no fugi abans de pagar-li els diners que li deu per deixar-lo guanyar el torneig Mundial de les Arts Marcials, en Trunks i en Son Goten, que s'hi amaguen com a polissons. Quan arriben allà es troben que el rival no vol lluitar, però ha creat un exèrcit de bio-guerrers genèticament modificats per lluitar contra en Satan. Per desgràcia per a tots, un d'aquests bio-guerrers es va crear a partir de l'ADN d'en Broly.

Bola de drac Z: Film 12 - Fusió:
L'aventura comença quan un treballador adolescent es descuida de canviar els tancs "de la màquina de rentat de l'ànima", que neteja les ànimes que van a l'infern. Quan els tancs esclaten, el noi és posseït per les forces malignes i es transforma en Janemba, una enorme criatura. En Janemba canvia les lleis del cel i crea molts problemes, incloent ressuscitar a en Freezer i tots els altres morts...

Bola de drac Z: Film 13 - L'atac del puny del drac:
Els guerrers de la Terra usen les boles de drac per obrir una vella caixa de música de la qual surt un jove anomenat Tapion ... que reclama que el tornin a la caixa o si no, la Terra serà destruïda.
Part d'aquest anime ha estat llicenciat o editat oficialment en català. Se'n mostren només les parts no llicenciades.
Versió de Fansub independent (Godowk)
Versió de Fansub independent (Albert Wesker)
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Si vols, també pots baixar-ne els fitxers originals amb màxima qualitat.
Fansub independent (Godowk)