Bola de drac Z: OVAs

Bola de drac Z: OVAs

Fitxa tècnica

Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

El món d'en Goku. Reuniu-vos!:
Es tracta d'un episodi inèdit en el que en Goku, en Son Gohan, en Krilín i la Bulma acompanyen a en Trunks en la seva màquina del temps a través del passat i present de la sèrie. En cada escena en Goku i els seus amics et plantegen preguntes que has de respondre correctament.

El pla per a exterminar tots els superguerrers (1993):
El Dr Raichii és l'únic Tsúfur (una raça erradicada pels guerrers de l'espai fa molts anys) que ha sobreviscut. Ara vol venjar-se dels únics guerrers supervivents encara amb vida, en Goku i en Vegeta. Fent servir màquines que emeten Destron, un gas que destrueix tota la vida a la Terra. Ara els superguerrers només tenen 72 hores per trobar i destruir al Dr Raichii.

El pla per a exterminar tots els superguerrers (2010):
Reedició de "El pla per a exterminar tots els superguerrers" (1993). Extra inclòs al videojoc "Dragon Ball Raging Blast 2" per a Xbox 360 i PlayStation 3.
Part d'aquesta obra ha estat llicenciada o editada en català. Se'n mostren només les parts no llicenciades.
Versió de Fansub independent
Versió de GacelaPunch no Fansub
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria dels subtítols és del grup següent. Si t'agrada la seva feina, deixa'ls un comentari d'agraïment! També pots baixar-ne els fitxers originals amb màxima qualitat.
Fansub independent

Contingut

Vist Nom Notes
576p
480p
1088p