Els al·lucinants germans Mario i el rocambolesc rescat de la princesa Peach!

Super Mario Brothers: Peach-hime Kyuushutsu Daisakusen!, Super Mario Brothers: Great Mission to Rescue Princess Peach

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

En Mario i en Luigi són els propietaris d'una botiga de queviures. Una nit, en Mario estava absort en el seu joc de la Famicom. De sobte, la imatge s'apaga i la princesa Peach apareix a la pantalla del televisor demanant ajuda per a escapar-se dels enemics que l'ataquen i surt del televisor. En Mario se n'enamora i promet protegir-la. Poc després, en Bowser apareix a la pantalla del televisor i també comença a sortir-ne. Agafa la princesa Peach i se la torna a emportar al televisor. Aleshores, en Mario descobreix un petit fermall de la Peach a terra.
L'endemà, el fermall que li va caure a la Peach es converteix en una preocupació per a en Mario. En Luigi s'adona immediatament del fermall i el considera la "Joia Visionària del País del Tresor". Ben aviat, en Kibidango, un ésser petit semblant a un gos, entra a la botiga i s'adona que en Mario té el fermall de la Peach. L'hi pren a en Mario, enfurismant-lo, començant així la seva persecució (i la d'en Luigi) d'en Kibidango fins al Regne Xampinyó.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Tret