Genius Party

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Genius Party: Un àrid desert de color vermell fosc i taronja. Una criatura semblant a un ocell travessa el terreny de manera abrupta, primitiva. Es veu amb gana. El sol és a punt de sortir. La criatura s'atura i veu un ou a terra somrient.
Shanghai Dragon: Un nen xinès troba un dispositiu futurista que pot fer que els seus dibuixos cobrin vida. Després de descobrir el dispositiu, la ciutat on viu està a punt de ser envaïda per naus espacials.
Deathic 4: En un món ple de zombis, la vida transcorre amb total normalitat. Però un dia, una granota cau del cel ennegrit del món zombie, i un petit noi zombie intentarà ajudar a la granota a tornar al seu propi món.
Doorbell: El personatge principal és un fantasma que viu en el seu propi món. Però haurà de córrer més ràpid que les altres versions de si mateix, o la seva vida correrà perill.
Limit Cycle: Un examen existencial del món vist a través d'un home aparentment atrapat en un cicle sense fi de treball.
Happy Machine: Un nen que viu feliçment a la seva guarderia, de sobte descobreix que tot el relacionat amb la llar d'infants és fals. Aviat el nen es veurà obligat a sortir al món que existeix fora. On l'espera l'aventura i moltes criatures extranyes.
Baby Blue: "I si ens oblidem de l'avui o del demà?" Una frase que dóna inici a una petita aventura de dos joves estudiants, per anar a qualsevol en un dia, aconseguir recórrer la major distància amb només els diners de les seves butxaques, i gaudir d'aquest dia sense preocupar-se per la resta, només estar Junts.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub

Contingut

Vist Títol Notes
480p

Altres continguts recomanats

Si t'agrada aquest anime, és possible que també t'agradin aquests altres continguts: