Genius Party Beyond

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Gala: Un dia, en un poble fa molt de temps, es desperten per una cosa enorme que colpeja el terra. La gent del poble intenten obrir-la, mentre que un nen i una nena veuen i senten que la cosa està viva. Aleshores el nen cau i és salvat per un enorme gat. Ara el nen, la nena i el gat hauran de salvar al món.
Moondrive: Un grup de caçadors de tresors aconsegueix un mapa de l'illa dels Gegants, on es diu que és el lloc d'on vénen tots els núvols, un lloc tempestuós que amaga un tresor de somni.
Wanwa the Doggy: Un nen somia amb l'embaràs de la seva mare, una estranya barreja de pors, esperances i alegria.
Toujin Kit: Una dona jove insereix formes de vida alienígenes dins d'animals de peluix. Les autoritats troben casa seva, però ella se les arregla per escapar emportant-se un alienígena.
Dimension Bomb: Una noia excèntrica invoca un noi d'una altra dimensió. però això pot provocar que la seva pròpia dimensió acabi explotant.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub

Contingut

Vist Títol Notes
480p