La Màgica Doremi: Films

Fitxa tècnica

Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

La màgica Do-Re-Mi - Film 1: Ojamajo Doremi Sharp - El coratge de la Popi:
Un dia, la Popi i la Flor troben una rosa molt bonica al Jardí Reial del Món de les Bruixes, sense saber que aquesta rosa pot fer realitat qualsevol desig, sigui bo o dolent, se l'emporten. Després d'una acalorada discussió, la Popi desitja que la seva germana, la Doremi, perdi tota la seva màgia i es converteixi en un ratolí. Així doncs, mentre la Rosa Cor de la Reina fuig per Misora causant desastres, estarà en les mans de la Doremi i les seves amigues detenir-la.

La màgica Do-Re-Mi - Film 2: Mo~tto Ojamajo Doremi - El secret de la pedra de la granota:
Les Espantabruixes van a passar uns dies a casa de l'avi de la Doremi. Allà, senten parlar de la Pedra Granota, una misteriosa pedra perduda en la muntanya que amaga un secret màgic, i d'una festivitat estranya plena de mascares. Mentre l'Aiko perd la por als avis, la Doremi descobrirà una part del passat de la màgia.
Versió de Miles Wolf Fansubs
Versió d'Ojamajo Team
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Miles Wolf Fansubs (actualment inactiu)

Animes recomanats

Si t'agrada aquest anime, és possible que també t'agradin els d'aquesta llista: