Més enllà dels núvols, el lloc promès

Kumo no Mukou, Yakusoku no Basho, The Place Promised in Our Early Days
Més enllà dels núvols, el lloc promès

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

En una realitat alternativa, Japó es troba dividit l’any 1974, amb les illes del sud controlades pels americans i les terres del nord amenaçades per la Unió Soviètica. Hokkaido, que pren el nom d’Ezo a Kumo no Mukou Yakusoku no Basho, decideix construir una gran torre dissenyada per Ekusun Tsukinoe.
Arribat l’any 1996 i completada la construcció de la torre de Hokkaido, tres estudiants d’Aomori tenen somnis relacionats amb aquesta fortificació. Hiroki Fujisawa i Takuya Shirakawa, considerats nens prodigi, estan enamorats per la Sayuri Sawatari, encara que cap dels dos ho vol admetre.
Un dron s’estavella i els dos nois decideixen reparar-lo per volar fins a dalt de la torre de Hokkaido. Els hi ajudarà el seu cap a la platna militar, el senyor Okabe. Donen, al dron, el nom de Bella Ciela, però abans de complir el seu desig de fer-lo servir per volar, la Sayuri desapareix. El que no saben és que la seva desaparició està estretament relacionada amb la torre que tots dos somien coronar.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria dels subtítols és del grup següent. Si t'agrada la seva feina, deixa'ls un comentari d'agraïment! També pots baixar-ne els fitxers originals amb màxima qualitat.
Lluna Plena no Fansub

Contingut

Vist Nom Notes
1080p