Ranma ½: Films

Fitxa tècnica

Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Film 1: Gran batalla a Nekonron, Xina!
Tot va bé a la residència dels Tendo quan, de sobte, apareix una noia xinesa anomenada Lychee que vol venjar-se d'en Happosai per una promesa trencada de quan va néixer. Les coses empitjoren quan en Kirin i els Set Déus Afortunats apareixen i segresten l'Akane perquè sigui la seva dona. En Ranma i la colla han de viatjar a Nekonron, Xina, i salvar l'Akane de casar-se amb en Kirin.

Film 2: Batalla a Togenkyo! Torneu-nos les xicotes!!
En Ranma i la colla són convidats a fer un viatge en vela amb en Kuno. Malauradament, una tempesta destrueix el iot i tothom acaba perdut en una illa remota. Tota la situació empitjora encara més quan una a una, les noies desapareixen sense deixar cap rastre. En Ranma s'assabenta que les noies són segrestades per en Toma, governant de l'illa, com a part del seu harem personal.

Film 3 - Combat definitiu: L'equip d'en Ranma contra el llegendari Fènix:
En Kuno compra un ou estrany, creient que els misteriosos poders del mític Fènix l'ajudaran a derrotar en Ranma. Però, quan l'ou eclosiona sobre el seu cap, l'ocell es descontrola i produeix estralls per tot Tòquio. En Ranma i la colla han d'utilitzar tots els mitjans necessaris perquè el Fènix deixi el cap d'en Kuno i se'n vagi volant.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Shinabi Subs