Ranma ½: Films

Fitxa tècnica

Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Film 1: Gran batalla a Nekonron, Xina!
Tot va bé a la residència dels Tendo quan, de sobte, apareix una noia xinesa anomenada Lychee que vol venjar-se d'en Happosai per una promesa trencada de quan va néixer. Les coses empitjoren quan en Kirin i els Set Déus Afortunats apareixen i segresten l'Akane perquè sigui la seva dona. En Ranma i la colla han de viatjar a Nekonron, Xina, i salvar l'Akane de casar-se amb en Kirin.

Film 2: Batalla a Togenkyo! Torneu-nos les xicotes!!
En Ranma i la colla són convidats a fer un viatge en vela amb en Kuno. Malauradament, una tempesta destrueix el iot i tothom acaba perdut en una illa remota. Tota la situació empitjora encara més quan una a una, les noies desapareixen sense deixar cap rastre. En Ranma s'assabenta que les noies són segrestades per en Toma, governant de l'illa, com a part del seu harem personal.

Film 3 - Combat definitiu: L'equip d'en Ranma contra el llegendari Fènix:
En Kuno compra un ou estrany, creient que els misteriosos poders del mític Fènix l'ajudaran a derrotar en Ranma. Però, quan l'ou eclosiona sobre el seu cap, l'ocell es descontrola i produeix estralls per tot Tòquio. En Ranma i la colla han d'utilitzar tots els mitjans necessaris perquè el Fènix deixi el cap d'en Kuno i se'n vagi volant.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent.
Shinabi Subs