Ranma ½: OVAs

Ranma ½: OVAs

Fitxa tècnica

Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

OVA 07 i OVA 08: Els records tornen:
L'Akane viaja a Ryugenzawa per a retornar un collar antimonstres a un noi que li va salvar la vida quan era petita, en Shinnosuke. Descobreix que té una malaltia i que es pot morir aviat, però ell no ho sap. En Ranma surt a la recerca de l'Akane, i ella mira d'explicar-li per què hauria de romandre amb en Shinnosuke, però en Ranma no ho entén bé i la relació entre ell i l'Akane perilla.

OVA 09: Oh! El maleït túnel trenca-parelles! El meu amor és etern:
Adaptació d'una història del volum 27 del manga. La Shampoo i l'Ukyo es proposen viatjar a una cova que és llegendària per trencar parelles. Esperen que faci que en Ranma i l'Akane tallin i la Shampoo espera deixar en Mousse de la mateixa manera.

OVA 10: El dimoni del mal:
Basat en una història del volum 29 del manga, un Oni (que porta un bolquer amb ratlles de tigre, igual que l'Oni de Lamu) s'escapa de la caixa segellada i comença a posseir gent al barri.

OVA 11: Les dues Akanes. Ranma, mira'm!:
Adaptació d'una història del volum 31 del manga. En Ranma molesta una nina que es venja de qualsevol persona que li mostri menyspreu. Per a ensenyar una lliçó a en Ranma, la nina posseeix l'Akane i prova d'atacar-lo en moltes ocasions.

OVA 12: Malson! Incens primaveral:
Dotze anys després de la darrera OVA i del final del manga, es va fer una nova animació de Ranma ½ per a l’exposició “It's a Rumic World” de la Rumiko Takahashi. El nou especial de 30 minuts es basa en el relat "Malson! Incens primaveral" del volum 34 del manga, i es va mostrar els dies senars a l'exposició "It's A Rumic World" de Tòquio, del 30 de juliol a l'11 d'agost.
Part d'aquesta obra ha estat llicenciada o editada en català. Se'n mostren només les parts no llicenciades.
Versió de Shinabi Subs
Versió de Fansub independent
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria dels subtítols és del grup següent. Si t'agrada la seva feina, deixa'ls un comentari d'agraïment! També pots baixar-ne els fitxers originals amb màxima qualitat.
Shinabi Subs

Contingut

Vist Nom Notes
1080p
1080p
1080p
1080p
1080p
1080p

Anime relacionat