Traces que duen al cel

Eiyuu Densetsu: Sora no Kiseki The Animation, Legend of the Heroes: Trails in the Sky

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Fa deu anys, l'Imperi d'Erebònia va llançar una invasió massiva contra el Regne de Liberl que el deixa gairebé destruït. Tot i que l'exèrcit de l'imperi va penetrar al bell-mig de la capital, va ser rebutjat per una contraofensiva dirigida per en Cassius Bright. Ara, mentre els invasors es passegen per les fronteres del nord, cobejant la màgia i l'alta tecnologia del petit regne, Liberl es torna a alçar a poc a poc amb l'ajuda del Gremi dels Guardabraços. Els membres del gremi fan ús de les "Destreses" que poden ser més decisives que fins i tot l'exèrcit de la nació. Per a la jove Estelle Bright, la filla d'en Cassius, tot això són historietes del passat que ella i el seu germà adoptiu en Joshua sentien quan eren nens. Prèviament als successos de l'anime, decideixen convertir-se en guardabraços i s'embarquen en una aventura per salvar el seu pare que ha desaparegut.
L'anime comença amb en Joshua abandonant l'Estelle després de recuperar els seus records com a Legat. En Joshua se'n va a perseguir l'Organització per tal de destruir-la com a venjança per tot el que li van fer. Mentrestant, l'Estelle i el seu equip d'amics, continuen investigant el misteri de l'orbement negre i els terratrèmols que assoten Elmo, tot mentre no deixen de buscar en Joshua.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub

Contingut

Vist Títol Notes
720p