Lamu: Films

Lamu: Films

Studio Pierrot, Studio Deen, Madhouse • 1983 • 6 films • Majors de 13 anys • 7,12 a MyAnimeList
Lamu: Films
Afegeix a la meva llista
Lamu: Film 1 - Només tu:
A la Lamu no li cal gaire ajuda per a tornar-se boja quan tothom de Tomobiki rep una invitació al casament de l'Ataru, i ella no és la núvia! Sembla que fa uns 11 anys, l'Ataru va jugar a trepitjar-se l'ombra amb una nenan anomenada Elle i va guanyar. Malauradament, l'Elle era una altra princesa extraterrestre, i al seu planeta, si un nen trepitja l’ombra d’una nena, s’han de casar.
Quan l'emissari de l'Elle arriba per a fer les gestions, la Lamu redefineix la frase "hi havia tensió a l'ambient", però per a res: ara un camp de força protegeix l'Ataru de les seves electrocucions amoroses d'alta tensió. L’amic de la Lamu, en Benten, suggereix un casament preventiu, i procedeixen a segrestar l'Ataru i tots els convidats del casament, i ja tenim llesta la boda a punta d'escopeta!

Lamu: Film 2 - La bella somiadora:
No tot és normal a Tomobiki, fins i tot per als seus estàndards. Els estudiants s’han preparat molt per al primer dia de la fira dels estudiants, que està prevista que s'inauguri l’endemà. Tot i això, apareixen problemes quan alguns comencen a notar que l’endemà simplement no arribarà. A mesura que els estudiants comencen a cercar la raó del problema, es posen en dubte les seves creences sobre la realitat i el món dels somnis.

Lamu: Film 3 - Recorda el meu amor:
Sembla que, quan la Lamu va néixer, un error del sistema postal va provocar que una bruixa amiga de la família no rebés una invitació a la celebració. La bruixa va posar una maledicció a la Lamu: que no fos mai feliç amb el seu autèntic amor.
Ja a l'actualitat, s’ha construït un nou parc d’atraccions a Tomobiki i el dia d’obertura apareix tota la colla per a gaudir-ne. En un espectacle de màgia, però, l'Ataru es converteix en un gran hipopotam rosa!
Quan la Lamu mira de trobar el màgic que ha transformat el seu amor, les coses comencen a ser molt estranyes molt de pressa!

Lamu: Film 4 - Lamu, la per sempre:
Comencen a passar coses estranyes a la ciutat de Tomobiki...
Quan talen un gran cirerer, el "Tarozakura", mentre la Lamu i la companyia fan un film, la Lamu perd les banyes i els poders! Així comença el més estrany i líric dels films de Lamu...

Lamu: Film 5 - Capítol final:
La història de Lamu arriba a un punt àlgid en aquesta animació de la història final del manga (tot i que no és el darrer film). Apareix en Lupa, un altre dels promesos de la Lamu, i la Lamu i l'Ataru han de tornar a jugar a atrapar-se per a evitar que la Terra sigui destruïda.
L'únic que ha de fer l'Ataru és dir "t'estimo", les paraules que sempre ha rebutjar de dir a la Lamu. Admetrà els seus veritables sentiments i salvarà la Terra? O el seu orgull farà que la destrueixin?

Lamu: Film 6 - Especial 10è aniversari: Sempre el meu estimat:
La Lupica, una altra membre de la legió de princeses espacials, que semblen haver descobert la Terra en algun llibre turístic, apareix i segresta l'Ataru!
Però la Lupica no vol l'Ataru pel seu bon físic ni per la seva personalitat encantadora (perquè tampoc no té cap de les dues coses). L’objectiu de la Lupica és la poció amorosa més gran de la galàxia, que pretén utilitzar per a seduir el seu amor. Per a aconseguir-la, li cal el posseïdor de la màxima luxúria de l’univers...
Versió de Shinabi Subs

Contingut Del primer a l’últim

1:29:56
Lamu: Film 1 - Només tu
1080p
1:36:55
Lamu: Film 2 - La bella somiadora
1080p
1:33:36
Lamu: Film 3 - Recorda el meu amor
1080p
1:34:30
Lamu: Film 4 - Lamu, la per sempre
1080p
1:25:07
Lamu: Film 5 - Capítol final
1080p
1:17:27
Lamu: Film 6 - Especial 10è aniversari: Sempre el meu estimat
1080p

Autoria d’aquesta versió

Shinabi Subs
Valora aquesta versió

Comentaris

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú