One Piece: Films

One Piece: Films

Toei Animation • 2000 • 12 films • Majors de 13 anys • 7,56 a MyAnimeList
One Piece: Films
Afegeix a la meva llista
One Piece: Film 01 - El gran pirata d'or:
Woonan és el llegendari Gran Pirata d’Or, i s'ha guanyat el sobrenom després d’acumular prop d’1/3 de l’or disponible al món. Fins i tot després de la seva desaparició, continuen persistint les històries de l’or que guarda en una illa remota, un sucós objectiu que altres pirates desitgen. Un dels pirates que fa molts esforços per a aconseguir el tresor és El Drago. Ell i la seva tripulació han caçat els antics membres de la tripulació de Woonan un a un i, al llarg del camí, troben el mapa que els portarà a l’illa oculta. El mapa no és tot el que es troben; també aconsegueixen entrar en contacte amb els pirates del barret de palla. Després d'una breu batalla, en Ruffy i companyia són robats i separats els uns dels altres. Ara han de trobar la manera d'arribar a l’illa abans que El Drago ho faci i prendre el llegendari tresor per ells mateixos.

One Piece: Film 02 - L'aventura a l'illa del rellotge:
A en Ruffy i companyia els roben el vaixell. Descobreixen que van ser els pirates de Bear King, i aquests prenen la Nami com ostatge. La tripulació es disposa a anar a l'Illa Clockwork per a recuperar el seu vaixell i la Nami. El més difícil serà arribar fins a l'illa; aquesta es troba suspesa en l'aire per un mecanisme semblant al d'un rellotge.

One Piece: Film 09 - Episodi d'en Chopper:
El film és una narració alternativa de l'arc de Drum Island amb nova música i animació. La Vivi ha estat retirada de la trama mentre que s'hi han afegit tant en Nico Robin com en Franky, que es van unir a la tripulació després de l'arc de Drum Island. El film també té la nova nau dels del Barret de Palla, el Thousand Sunny. S'ha afirmat que Oda crearà un nou personatge per a aquest film, el germà gran d'en Wapol, en Mushul, que també sembla un usuari de Devil Fruit.

One Piece: Film 10 - Strong World:
La història comença en algun lloc entre Thriller Bark i l'arxipèlag Sabaody. 20 anys després de la seva fugida d'Impel Down, el llegendari pirata Shiki "el Lleó Daurat" reapareix causant una gran agitació als marines. Durant tots aquests anys ha estat ordint un pla per sotmetre al Govern Mundia. De camí a executar el pla, en Shiki es creua amb els Pirates del Barret de Palla i queda tan impressionat del coneixement sobre meteorologia de la Nami, que la segresta i la força a unir-se a la seva tripulació. En Luffy i els seus amics acaben en una terra estranya poblada de bèsties monstruoses mentre busquen desesperadament en Shiki i la Nami.

One Piece: Film 12 - Film Z:
Es diu que les Pedres Dyna, que tenen un poder comparable a les Armes Ancestrals, han estat robades misteriosament. I el culpable és el poderós ex-Almirall de l’Armada Z, que s’interposa en el camí dels Pirates del Barret de Palla. Des de l’Armada es comença a fer front a la conspiració que hi ha hagut al voltant del robatori, ja que això suposa una amenaça tan gran com per fer tremolar els pilars en que sempre s’ha assentat el Nou Món. Mentrestant, en Kuzan està perseguint als Pirates del Barret de Palla per ajudar-los en la batalla contra en Z. En Ruffy i la seva tripulació es veuran obligats a prendre una postura en contra d’en Z i del seu increïble poder.
Aquest contingut té alguna versió oficial en català. Se’n mostren només les parts inexistents de manera oficial.
Versió de dcop + Salvaa15
Versió d’Aynodok
Versió de Lluna Plena no Fansub
Versió de Lluna Plena no Fansub + One Piece Català
Versió de One Piece Català

Contingut Del primer a l’últim

51:00
One Piece: Film 01 - El gran pirata d'or
720p
55:06
One Piece: Film 02 - L'aventura a l'illa del rellotge
708p
1:52:57
One Piece: Film 09 - Episodi d'en Chopper
720p
Aquest projecte està parcialment completat.
És possible que no es publiquin més capítols de la resta de parts.

Autoria d’aquesta versió

dcop
Salvaa15
Valora aquesta versió

Comentaris

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú