Sarazanmai - La colla dels tres plats

Sarazanmai - La colla dels tres plats

Sarazanmai
MAPPA, Lapin Track • 2019 • 11 capítols • Majors de 13 anys • 7,47 a MyAnimeList
Sarazanmai - La colla dels tres plats
Afegeix a la meva llista
Després que el Regne dels Kappa caigués en mans de l'Imperi de les Llúdrigues, en Keppi, el príncep dels Kappa, va perdre la major part dels seus poders i ara és incapaç de fer res contra els invisibles Kappa-zombis. El món està infestat amb aquesta plaga de zombis, que han estat creats per les llúdrigues i manifesten els desitjos més íntims de la gent. En Keppi no té més remei que confiar en l'ajuda de tres nois: en Kazuki Yasaka, que porta sempre a sobre una capsa que no pot deixar anar, l'Enta Jinnai, amic i company d'escola d'en Kazuki, i en Tooi Kuji, un delinqüent escolar.

Els Kappa són una mena de deïtat aquàtica que acostuma a atacar la gent que es troba en aigües dolces, en llacs o rius, robant-los el «Shirikodama», un òrgan mític que es troba dins de l'anus i que, segons diuen les llegendes, conté l'ànima i els desitjos de la persona. Per tal que puguin lluitar contra els Kappa-zombis, en Keppi extreu els Shirokodamas dels tres nois, transformant-los en Kappa. Així i tot, per a derrotar els zombis, els nois hauran de connectar entre ells amb la ment i el cos i, el més important, els seus secrets més íntims. Els nois hauran d'obrir-se com no havien fet mai, aprenent que les seves connexions són molt fràgils i precioses.

En Kunihiko Ikuhara, creador del yuri de cult «Yurikuma Arashi», juga amb «Sarazanmai» amb els límits entre l'amor i amistat entre nois, tot i jugant amb associacions subtils amb l'homosexualitat masculina fent servir la misteriosa figura dels Kappa.
Versió d’oreneta lliure

Contingut Del primer a l’últim

22:52
Capítol 1: Vull connectar, però vull enganyar
1080p
22:52
Capítol 2: Vull connectar, però vull robar
1080p
Aquest projecte està en procés.
En el futur se’n publicaran més capítols.

Autoria d’aquesta versió

oreneta lliure
Valora aquesta versió

Comentaris

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú