Ano Hana

Anohana, Encara no sabem el nom de la flor que vam veure aquell dia, Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai., anohana: The Flower We Saw That Day

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Un grup de sis amics de la infància es distancien després que un d'ells, la Meiko "Menma" Honma, mor en un accident. Deu anys després de l'incident, el líder del grup, Jinta Yadomi, s'ha retirat de la societat i viu tancat a casa. Un dia d'estiu, el fantasma de la Menma se li apareix al davant i li demana ajuda per complir el seu desig, ja que no podrà descansar en pau fins que es compleixi. La Menma no recorda quin és el seu desig però sí que sap que cal reunir a tota la colla per fer-lo realitat. En Jinta reuneix de nou a tots els seus amics, tot i que la majoria d'ells ho fan de mala gana. No obstant això, els seus amics l'acusen de no ser capaç de superar la mort de Menma, però mesura que avancen els esdeveniments, es van adonant que en Jinta no és l'únic del grup que està tenint problemes per deixar enrere el passat, i es posa de manifest que la majoria dels membres del grup es culpen de la mort de la Menma, però s'uniran per intentar ajudar a Menma a complir el seu somni i així poder descansar en pau.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub