Bleach

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat (109 comentaris)

Sinopsi

Bleach segueix les aventures d'un noi de cabells taronges anomenat Ichigo Kurosaki, un estudiant que té l'estranya habilitat de veure fantasmes. Una nit, la família de l'Ichigo és atacada per un monstre anomenat hollow. Per salvar la seva família, l'Ichigo acceptarà els poders de shinigami -Déu de la mort- de la Rukia Kuchiki.

L'Ichigo roba completament els seus poders de shinigami cosa que l'obliga a acomplir les missions de la Rukia, defensant els humans dels atacs dels malvats Hollows i guiant els esperits a la Societat d'Ànimes. Així, l'Ichigo es converteix en un Shinigami Substitut, defensant la ciutat de Karakura dels monstres.

Però la Rukia, traspassant-li els poders de shinigami a l'Ichigo, va rompre una estricta norma de la Societat d'Ànimes, que ordena la recerca immediata de la Rukia per condemnar-la pels seus crims. El Renji Abarai i el germà de la Rukia, el Byakuya Kuchiki, s'enduran la Rukia a la Societat d'Ànimes per jutjar-la i comendenar-la a mort. L'Ichigo i els seus amics s'entrenaran per poder anar on és la Rukia i salvar-la. Allà, l'Ichigo i els seus amics seran testimonis d'una traïció que pot posar fi al món conegut. A partir d'aquest moment, Bleach comença un camí molt emocionant, profund i intens, amb batalles molt èpiques i poderosos enemics.
Part d'aquest anime ha estat llicenciat o editat oficialment en català. Se'n mostren només les parts no llicenciades.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Seireitei no Fansub