Detroit Metal City

Detroit Metal City: The Animated Series, DMC

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Detroit Metal City és una popular banda de death metal coneguda pel seu estil captivadorament fosc i cru. El seu extravagant cantant, Johannes Krauser II, és especialment famós per ser un ésser demoníac sorgit del foc més profund de l’infern amb l’objectiu de fer agenollar tot el món i dominar tots els mortals, o almenys això és el que se’n diu.
Tot i que el que no saben els seus seguidors és que Johannes Krauser II és només l’alter ego d’un universitari normal i corrent anomenat Souichi Negishi. Tot i que parla amb suavitat, és un amant de la pau i prefereix escoltar pop suec tot el dia, participa en els audaços concerts de Detroit Metal City.
La sèrie narra les divertides desventures d'en Negishi mentre mira de fer malabars amb la seva agitada vida de banda, amb un romanç aparentment incipient, i amb els seus fans increïblement obsessius i dedicats.
Aquest anime disposa d'alguna versió editada en català, però el teu filtre d'usuari impedeix mostrar-la. Pots canviar el filtre a la icona de configuració de la part superior de la pàgina, o mostrar-la temporalment.
Mostra-la