ef: Un conte de memòries

ef: A Tale of Memories

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Un anime amb dues històries paral·leles:
En Hirono Hiro és un pobre noi de secundària que ha de dibuixar manga shoujo per poder portar-se el pa a la boca. I no ho fa per obligació, ja que és una passió per a ell. Curiosament, la seva ambició artística és més gran que la seva passió pels estudis i al cap i a la fi l'únic que li importa és sortir de la ciutat on viu per ser algú gran... Curiosament, és aquesta la mateixa finalitat de certa noia... Una nit freda de nadal, la bicicleta del jove és robada després d'haver conegut una estranya dona en una Església... Va rere el delinqüent i se sorprèn en veure que es tracta de la Miyamura Miyako, que ha acabat tirada al terra. La noia anava rere un subjecte que li va robar i ambdós no poden evitar somriure davant de l'incident. Poc després comencen a sortir i gaudir de la vida escolar junts. El que no sap el nostre protagonista és que darrere d'aquella faceta tan energètica de la Miyako (la qual tots admiren), es troba una noia que desitja, igual com ell, ser lliure de tots aquests lligams i anar-se'n de la ciutat... Cap a on els portarà el destí? I... serà un destí només per a ells dos?
L'altra història gira al voltant d'en Renji Aso i la Chihiro Shindo. Un dia, en Renji es troba la Chihiro en una estació de tren. Abans de separar-se, accepten trobar-se una altra vegada el dia següent a l'estació de tren. Tanmateix, per què pregunta la Chihiro al tornar-lo a veure si és la persona que es va trobar ahir? Per què porta un ull tapat?
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Animelliure Fansub (actualment inactiu)