Fate/stay night: Unlimited Blade Works

Fate/stay night: Unlimited Blade Works, Fate/stay night [Unlimited Blade Works]

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

La Guerra pel Calze Sagrat és una batalla entre set mags que esdevenen Màsters. Els Màsters, gràcies als segells de comandament que reben per participar en la guerra, poden donar ordres a Esperits Heroics coneguts com a servents perquè lluitin per a ells. Durant la cinquena guerra, la Rin Tohsaka es troba entre els mags participants. Juntament amb el seu servent, l'Archer, espera obtenir el gran premi: el Calze Sagrat, un artefacte màgic capaç de concedir qualsevol desig a qui el posseeixi.
Un dels companys d'institut de la Rin, en Shirô Emiya, entra a la competició sense voler i acaba tenint el seu propi servent, anomenada Saber. A mesura que es troben els mateixos enemics, la Rin i en Shirô decideixen formar una aliança temporal mentre s'enfronten als seus contrincants durant la Guerra pel Calze Sagrat.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub

Contingut

Vist Títol Notes
1080p
1080p
1080p
1080p
1080p
Capítol 5
Capítol 6
Capítol 7
Capítol 8
Capítol 9
Capítol 10
Capítol 11
Capítol 12