Fumetsu no Anata e

A tu, l'immortal, To Your Eternity

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat (52 comentaris)

Sinopsi

Allò, un ésser immortal misteriós, és enviat a la Terra sense emocions i sense identitat. Ara bé, Allò és capaç de prendre la forma d'aquells que té al voltant amb una forta energia.
Al principi, és una esfera. Després, Allò imita la forma d'una roca. A mesura que la temperatura descendeix i la neu cau sobre la molsa, Allò es converteix en molsa. Quan un llop ferit s'ajeu per morir-se, Allò pren la forma de l'animal. Finalment, Allò obté una consciència i comença a travessar la tundra deserta fins que Allò es troba amb un noi.
El noi viu sol en una ciutat fantasma, que els adults van abandonar fa temps buscant un paradís que es diu que existeix més enllà de la interminable tundra blanca.
Malgrat tot, els seus esforços no han servit de res, i el noi es troba en estat crític.
Després d'adquirir la forma del noi, Allò parteix en un viatge sense fi, cercant noves experiències, llocs i gent per conèixer.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub

Contingut

Temporada 1
Temporada 2 (no hi ha contingut disponible)
Vist Títol Notes
Capítol 1
Capítol 2
Capítol 3
Capítol 4
Capítol 5
Capítol 6
Capítol 7
Capítol 8
Capítol 9
Capítol 10
Capítol 11
Capítol 12
Capítol 13
Capítol 14
Capítol 15
Capítol 16
Capítol 17
Capítol 18
Capítol 19
Capítol 20