Queen's Blade

Queen's Blade: Rurou no Senshi, Queen's Blade: The Exiled Virgin, Queen's Blade: Gyokuza wo Tsugu Mono, Queen's Blade: Inheritor of the Throne

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

En una terra on una reina és elegida cada pocs anys simplement pel fet de guanyar un torneig, no hi pot haver escassetat de formidables oponents. No obstant això, a una guerrera, una derrota primerenca li demostra clarament que li manca experiència, malgrat que té un bon cos. Afortunadament, tot i que aquesta derrota podria provocar-li la mort, una desconeguda decideix salvar-li la vida. Però, per desgràcia per a la salvadora, els astuts membres de família i motius no gens purs fan que el seu premi sigui una cel·la de la presó. Ben aviat és alliberada, quan la guerrera poc madura que havia salvat, cansada del seu actual estil de vida de noblesa, pretén demostrar la seva vàlua.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Shinabi Subs

Contingut

Temporada 1
Vist Nom Notes
1080p
Capítol 2
Capítol 3
Capítol 4
Capítol 5
Capítol 6
Capítol 7
Capítol 8
Capítol 9
Capítol 10
Capítol 11
Capítol 12
Temporada 2 (no hi ha contingut disponible)
Vist Nom Notes
Capítol 1
Capítol 2
Capítol 3
Capítol 4
Capítol 5
Capítol 6
Capítol 7
Capítol 8
Capítol 9
Capítol 10
Capítol 11
Capítol 12