Revenger

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Enganyat perquè assassinés el seu propi sogre potencial, el just samurai Raizou Kurima se sent culpable. Per tal de recuperar l'honor, jura venjança al senyor que li va donar aquella ordre. Decideix ajudar-l'hi l'autoproclamat comerciant de tots els oficis Yuuen Usui, que en realitat és un dels Venjadors: uns assassins que cerquen justícia per als enganyats i dispensen una venjança sagnant en nom seu.
La tragèdia sembla destinada a seguir en Raizou a mesura que s'involucra cada vegada més amb els membres dels Venjadors. Quan comença a treballar per a ells, la complicada xarxa entre la corrupta elit política japonesa, els europeus sense escrúpols i els Venjadors es va revelant gradualment. I com més s'hi fica, més s'adona que la justícia és tan enganyosa com l'honor que pretenia redimir.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Projecte H3AsO3