Tsuki to Laika to Nosferatu

Irina: The Vampire Cosmonaut

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

23 de novembre de 1957, tot el món va veure l'èxit monumental de la Unió de la República Socialista de Zirnitra en manar al primer animal viu, un gos, a l'espai. Des d'eixe moment, la carrera espacial entre la Unió i el seu competidor, el Regne Unit d'Arnack, s'ha intensificat. Els dos països esperen un dia manar humans a l'espai. Com la biologia d'un gos és diferent de la dels humans, no hi ha forma d'identificar els riscos del viatge espacial y els efectes en el cos humà sense manar un humà per a observar-lo.

No obstant això, el govern de Zirnitra té una possible solució: experimentar amb vampirs, els quals tenen són biològicament similars als humans. A pesar d'haver sigut presa per la força del seu llar, la vampira Irina Luminesk no mostra resistència i inclús vol entrenar com a subjecte de proves. Lev leps, un antic candidat a ser el primer cosmonauta és designat per a acompanyar Irina i fer-li de guia. A través del temps que passen junts, Irina i Lev comencen a desenvolupar un amor per l'espai exterior, fent-los més propers l'un de l'altre.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
AniMugen Fansub

Animes recomanats

Si t'agrada aquest anime, és possible que també t'agradin els d'aquesta llista:

Altres continguts recomanats

Si t'agrada aquest anime, és possible que també t'agradin aquests altres continguts: