Tsundere Akuyaku Reijou Liselotte to Jikkyou no Endou-kun to Kaisetsu no Kobayashi-san

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Shihono Kobayashi, membre del club de radiodifusió, sempre li dona la tabarra al seu amic Aoto Endo amb MagiKoi, un joc otome on la protagonista Fiene acudeix a l'Acadèmia Reial de Màgia. Però a pesar de tots els personatges, Kobayashi està obsessionada amb la vilana Lieselotte Riefenstahl. Al contrari de la seua actitud dura amb Fiene, Lieselotte vol ser la seua amiga. Lieselotte també està bojament enamorada del seu promés, el príncep Siegwald Fitzenhagen, el principal interés amorós del joc. Malauradament, en tots els camins del joc, Lieselotte està condemnada a un final tràgic.

Kobayashi aconsegueix convéncer Endo a jugar a MagiKoi per a practicar les seues habilitats de comunicació. El que comença com una partida normal es torna extraordinària quan Siegwald de sobte sent les veus dels jugadors en el joc. Ara com Déus, Endo i Kobayashi usen els seus comentaris i anàlisis per a salvar la seua estimada vilana tsundere del seu tràgic destí.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
AniMugen Fansub

Contingut

Vist Títol Notes
1080p
1080p
Capítol 3
Capítol 4
Capítol 5
Capítol 6
Capítol 7
Capítol 8
Capítol 9
Capítol 10
Capítol 11
Capítol 12