Un dia abans de ser nosaltres

Yeon-ae Halujeon, A Day Before Us

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

Quan la Haeun es refugia d’un xàfec sobtat sota el tendal d’una botiga, s’hi troba un company de classe que espera el bus. El saluda, però ell no li fa gaire cas i sols respon amb monosíl·labs. De sobte, el tendal s’enfonsa i per a protegir-se de l’aigua, la Haeun s’amaga sota el paraigua del noi i l’abraça instintivament. Tota avergonyida, la Haeun es disculpa, però el noi puja al seu autobús i la Haeun roman sola sota la pluja.
Tots dos es retroben quan una amiga de la universitat de la Haeun, la Yeoreum, els convida a sopar. El company de classe es presenta com a Yeonu i resulta ser un amic de la infància de la Yeoreum. Després de diverses copes, un altre amic de la Yeoreum, l’Uk, l’acompanya de tornada a casa, deixant la Haeun i en Yeonu sols. Tots dos comparteixen un moment íntim sense paraules. Potser serà el primer de molts d’aquests moments?
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
CatSub

Contingut

Un dia abans de ser nosaltres
Un dia abans de ser nosaltres 2
Un dia abans de ser nosaltres Zero (no hi ha contingut disponible)
Vist Títol Notes
Capítol 1
Capítol 2
Capítol 3
Capítol 4
Capítol 5
Capítol 6
Capítol 7
Capítol 8
Capítol 9
Capítol 10
Capítol 11
Capítol 12
Capítol 13
Capítol 14
Capítol 15
Capítol 16
Capítol 17
Capítol 18
Capítol 19
Contingut extra