Xicota Misteriosa X

Nazo no Kanojo X, Mysterious Girlfriend X

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

L' Àkira Tsubaki és un noi força normal: no destaca en cap assignatura en concret, no sap res de noies i amb 17 anys viu una vida tranquil·la sota la tutel·la de la seva germana Yoko. Aquesta plàcida normalitat es trenca amb l'arribada d'una nova estudiant, la Mikoto Úrabe, que des del primer dia sembla ser una mica estranya. Una barreja d'atzar i destí fa que l'Àkira s'enamori d'ella. A partir d'aquest moment, les seves vides es creuen amb un lligam tan inesperat com poc comú.

Però aquesta relació no és gaire fàcil: la Mikoto és una persona molt reservada que no està acostumada a expressar les seves emocions d'una manera convencional, cosa que li dona un aire misteriós. Amb el temps, de mica en mica, la parella comença a desenvolupar una manera molt especial de comunicar-se. Mentre aprenen què significa estar amb una altra persona, tant ells com la seva relació van madurant i el seu lligam esdevé molt més fort.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub

Contingut

Vist Títol Notes
720p
720p
720p
720p
Capítol 5: Primera cita misteriosa
Capítol 6
Capítol 7
Capítol 8
Capítol 9
Capítol 10
Capítol 11
Capítol 12
Capítol 13
OVA - Festival d'estiu misteriós