Spy x Family

Spy x Family

Wit Studio, CloverWorks • 2022 • 3 temporades • Majors de 13 anys • 8,35 a MyAnimeList
Spy x Family
Afegeix a la meva llista
L'agent Crepuscle, el millor espia de la nació de Westalis, s'ha d'infiltrar en una escola privada d'elit. Per a fer-ho, assumeix la identitat del psiquiatra Loid Forger, adopta una noia òrfena i es casa amb una treballadora de l'ajuntament. Tot i que ell no ho sap, la seva filla Anya és telèpata i la seva dona Yor és una assassina. Tots tres aprenen a ser una família mentre treballen per completar les missions d'en Crepuscle i mantenir la pau mundial.
Versió de YacchySubs
Versió de Projecte H3AsO3

Contingut Del primer a l’últim

24:09
Capítol 1
Operació "Strix"
720p
24:09
Capítol 2
Aconseguir esposa
720p
24:09
Capítol 3
Preparar l'entrevista
720p
24:09
Capítol 4
Entrevista del col·legi prestigiós
720p
24:09
Capítol 5
Aprovar o suspendre
720p
24:09
Capítol 6
Operació Amiguets
720p
24:09
Capítol 7
El segon fill de l'objectiu
720p
24:09
Capítol 8
Operació de camuflatge antipolicia secreta
720p
24:09
Capítol 9
Ensenyeu el vostre amor
720p
24:09
Capítol 10
Operació Joc de Matar
720p
24:09
Capítol 11
Stella
720p
24:10
Capítol 12
Parc dels Pingüins
720p

Autoria d’aquesta versió

YacchySubs

Darrers comentaris a Tadaima.cat

Acabo de veure el capítol final de la 2a temporada! :D I se m'ha acudit una teoria força interessant sobre en Donovan Desmond (el dolent): Pel disseny del personatge es pot veure que té dues marques als costats del cap. Durant la conversa amb en Loid pràcticament no diu res, té una cara que és difícil de llegir, i quan en Loid diu que li interessa el partit, llavors diu que és una persona interessant i recorda el nom per més endavant. PERÒ! Tenint en compte la quantitat de gent que li deu fer la pilota, potser li interessa en Loid per altres motius...? He tingut una il·luminació espontània, i això és el que se m'ha acudit: Recordem que l'Anya i en Bond van ser víctimes i conillets d'índies del projecte apple d'Ostania (el lloc on estan ara, crec?). I SI resulta que al tenir èxit certs experiments el president es va implementar la capacitat de telepatia, entre d'altres poders mentals, i hagi estat capaç de saber què pensava en Loid, així que el té "fitxat" i per això li interessa (per treure'n més informació sobre quin espia en concret és)? Vull dir, pel disseny una mica de Frankenstein podríem deduir que potser s'ha fet algo al cap (i amb la mirada que té de boig encara ho penso més). L'Anya no estava al lloc perquè s'havia adormit i no podem saber en què pensa en Donovant, però seria molt interessant que ells dos tinguessin els mateixos poders! Què en penseu? :scratch:
Estel • 5 de gener del 2023
Final de la segona part Sí, @Estel, jo també m'he fixat en les marques de les cicatrius als costats del cap. La veritat és que no havia anat tan lluny, però el que dius té tot el sentit del món. No crec que pugui llegir-li la ment, perquè llavors ja s'hauria acabat la sèrie, però sí que deu tenir alguna cosa especial que n'Anya podrà contrarrestar. La veritat és que el darrer episodi m'ha agradat. Feia un episodi o dos que ens havien contat això de la reunió i s'ha creat l'oportunitat per veure en Desmond. La veritat és que el pla i l'execució han estat brillants i m'ha agradat molt, la veritat. Aquest darrer episodi (i el penúltim també, crec) han contrastat MOLT amb, per exemple, els anteriors del partit de tenis, que m'han semblat un autèntic doi. Com a resum final, m'ha agradat la sèrie, però es passen un pèl amb els dois i podria anar a un ritme un poc més àgil. Ha estat divertit seguir-la amb vosaltres! Gràcies!
Minatoni • 8 de gener del 2023
A veure... la temporada en si ha estat prou bona, excepte els capítols de tennis. Els capítols de tennis els ha fet Satan que s'acaba de treure un grau en dibuixant d'anime i els ha fet ell a casa amb un Mcbook Pro. No, de veres, he odiat els capítols del tennis. Quina cosa més horrorosa i que malament em cau la companya de feina. Em cau, de l'1 al 10, a menys quatre, imagineu-vos. Està com molt sonada i té en Loid altament idealitzar i sabeu què? Idealitzar les persones et porta uns problemes i unes hòsties molt grosses. De veres, quin personatge tan merda i a més juga a tennis, és a dir, com pots ser bona gent i jugar a tennis? És que no, que no es pot i ja està. En general la temporada ha tingut capítols bons i d'altres dolents, com el del tennis, que ha estat més dolent que un kebab oblidat al sol durant quatre dies però que després et fots igualment perquè tens ressaca. No sé, jo odio el tennis.
UkiHana • 10 de gener del 2023
En total hi ha 70 missatges. Et vols unir a la conversa?
(recorda que Tadaima.cat no és qui edita aquest contingut)
Digues-hi la teva a Tadaima.cat

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú