Violet Evergarden: Films

Violet Evergarden: Films

Violet Evergarden Gaiden: Eien to Jidou Shuki Ningyou, Violet Evergarden I: Eternity and the Auto Memory Doll, Gekijouban Violet Evergarden, Violet Evergarden the Movie
Kyoto Animation • 2019 • 2 films • Majors de 13 anys • 8,64 a MyAnimeList
Violet Evergarden: Films
Afegeix a la meva llista
Film 1: L'eternitat i la nina d'escriptura guiada:
La Isabella, filla de la família York, forma part d'una acadèmia de noies amb l'objectiu de convertir-se en una dama digna de la noblesa. Tanmateix, ella ha renunciat al seu futur, i veu la prestigiosa escola com una presó que l'aïlla del món exterior. La seva família s'adona que no acaba de sortir-se'n a l'hora d'aprendre lliçons i decideix contractar la Violet Evergarden perquè li faci de tutora. Al principi, la Isabella tracta la Violet amb menyspreu: la Violet sembla capaç de fer-ho tot a la perfecció, i això la irrita. Al cap d'un temps, la Isabella comença a adonar-se que la Violet ha tingut les seves pròpies lluites internes i comença a obrir-s'hi. Ben aviat li revela que va perdre el contacte amb la seva estimada germana petita, a qui anhela tornar a veure. Després d'haver experimentat el poder de la paraula a través dels seus anteriors clients, la Violet li demana si vol escriure una carta a la Taylor, la seva germana petita. Aconseguirà la Violet ajudar la Isabella a transmetre els seus sentiments vers la seva germana perduda?

Film 2: Violet Evergarden, el film:
Han passat uns quants anys d'ençà que es va acabar la guerra. A Leidenschaftlich s'ha començat a construir una torre de ràdio, i els telèfons comencen a tenir més rellevància, la qual cosa fa que baixi la demanda de nines d'escriptura guiada. Malgrat tot, la Violet Evergarden continua fent-se més i més famosa gràcies al seu constant èxit a l'hora d'escriure cartes. Però la Violet continua mirant d'entendre les emocions i l'autèntic significat de l'amor, i alhora, encara s'aferra a un bri d'esperança i confia que l'home que li va dir «t'estimo» encara sigui viu després de tots aquests anys.
Versió de CatSub

Contingut Del primer a l’últim

1:30:35
Violet Evergarden: Film 1 - L'eternitat i la nina d'escriptura guiada
804p
2:20:06
Violet Evergarden: Film 2 - Violet Evergarden, el film
804p

Autoria d’aquesta versió

CatSub
Valora aquesta versió

Comentaris

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú