Aggretsuko: Us desitgem bon Nadal i feliç Death Metal

Aggretsuko: Us desitgem bon Nadal i feliç Death Metal

Aggressive Retsuko: We Wish You a Metal Christmas, Aggretsuko: We Wish You a Metal Christmas
Fanworks • 2018 • Film • Majors de 13 anys • 7,24 a MyAnimeList
Aggretsuko: Us desitgem bon Nadal i feliç Death Metal
Afegeix a la meva llista
Tragèdia! La Retsuko estava tan ocupada amb l'Instagram, que s'ha oblidat d'organitzar quelcom pel sopar de la Nit de Nadal. Què penjarà ara a les xarxes socials, per a mostrar la seva joia?
Especial de Nadal de la sèrie Aggretsuko, amb la Retsuko com a protagonista, una panda roja que acostuma a cantar Death Metal per a treballar les seves frustracions.
Versió de Lluna Plena no Fansub

Contingut Del primer a l’últim

21:47
Aggretsuko: Us desitgem bon Nadal i feliç Death Metal
1080p

Autoria d’aquesta versió

Lluna Plena no Fansub

Darrers comentaris a Tadaima.cat

LES OTMGIRLS S'HAN FET YOUTUBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Text amagat.
manolini • 8 de setembre del 2020
La pitjor temporada? Sí. Si les proximes han de seguir aquest nivell o pitjor, no en feu mes, gracies. Si voleu seguir, al menys, canvieu de protagonista... Comença bé, pero cau i cau i cau i cau i cau i s'entrevanca i torna a caure. La relació del Haida i la Retsu no se la creu ni el meu gat, forçadissima, final PESSIM. Que si, les situacions poden ser realistes i tot el que tu vulguis, pero ufff... No aguantaria una altra temporada amb ells dos sortint si ha de ser tan pobre i fer tan mal a la vista. Mira que en altres temporades i inclus al començament si notes una mena de conexio, de que poden estar be junts, pero si mho han descriure TAN POBRE, si us plau mai de la vida els ajunteu.... fatal. En aquesta temporada la aggretsuko es literalment una pedra que no fot res (i ja va be que sigui aixi, pero TANT?) El tadano segueix sent el best boi per exellencia. El dolent d'aquesta temporada no ha brillat en cap moment. Pero s'agraeix que parlin de temes profunds com el mobbing i lo hirrpilant que es el mon laboral.
manolini • 28 de desembre del 2021
La temporada que menys m'ha agradat, també. Només rescato la història del Director De Comptabilitat Ton. La resta és fullaraca. La parella còmica Goril·la-Au Secretària, desaprofitada. Una mala temporada la tiene cualquierarl. Passa a les millors famílies.
El Hespiritu • 30 de desembre del 2021
En total hi ha 15 missatges. Et vols unir a la conversa?
(recorda que Tadaima.cat no és qui edita aquest contingut)
Digues-hi la teva a Tadaima.cat

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú