Berserk: L'Edat Daurada

Berserk: L'Edat Daurada

Berserk: Ougon Jidai-hen, Berserk: The Golden Age
Studio 4°C • 2012 • 3 films • Majors de 18 anys • 7,93 a MyAnimeList
Berserk: L'Edat Daurada
Afegeix a la meva llista
L'Edat Daurada I - L'Ou del Conquistador:
En Guts és un hàbil espadatxí que lluita contra tot el que se li posa al davant. Després de ser vençut per en Griffin, un jove i formós espadatxí capità d'una banda, en Guts s'unirà al seu grup i junts continuaran endavant. La Casca, però, una membra de la banda d'en Griffin, no accepta en Guts i com aquest influeix el seu món. Mentrestant, en Griffin persegueix el destí que les profecies li han preparat.

L'Edat Daurada II - La Presa de Doldrey:
La Banda del Falcó, un grup de mercenaris liderat per en Griffith continua obtenint victòries en el camp de batalla. Contractats pel regne de Midland, se'ls encarrega la difícil missió de conquerir Doldrey, una fortalesa que s'ha mantingut en poder dels Tudor durant més de cent anys. Mentrestant, en Guts comença a dubtar sobre el seu futur.

L'Edat Daurada III - L'Adveniment:
Un any ha passat des que en Guts va deixar la Banda del Falcó i en Griffith va ser empresonat pel Regne de Midland per traïció. Ara uniran les seves forces un cop més per intentar rescatar en Griffith de les profunditats. Però això desencadenarà un malson que ningú es podria haver imaginat mai, el començament d'una era on la foscor venç la llum.
Versió de Lluna Plena no Fansub

Contingut Del primer a l’últim

1:16:50
L'Edat Daurada I - L'Ou del Conquistador
544p
1:32:45
L'Edat Daurada II - La Presa de Doldrey
544p
1:47:47
L'Edat Daurada III - L'Adveniment
544p

Autoria d’aquesta versió

Lluna Plena no Fansub
Valora aquesta versió

Comentaris

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú