JoJo's Bizarre Adventure

JoJo's Bizarre Adventure

JoJo no Kimyou na Bouken
David Production • 2012 • 5 temporades • 152 capítols • Majors de 16 anys • 8,30 a MyAnimeList
JoJo's Bizarre Adventure
Afegeix a la meva llista
En Jonathan "JoJo" Joestar és l'hereu d'una família de l'aristocràcia britànica de finals del segle XIX. Un dia, aquesta família adopta en Dio, el fill d'un estafador a qui el patriarca Joestar creu que li deu la vida. En un principi, en Dio es dedica a fer la vida impossible a en JoJo amb l'objectiu de robar-li la fortuna de la seva família, però acaba trobant una antiga màscara de pedra propietat de la familia que li permet transcendir els límits del cos humà. En JoJo, per a aturar-lo, adquirirà l'Hàmon, un poder que canviarà per sempre el seu destí i el de tots els seus descendents.
Versió de Kukafera no Fansub

Contingut Del primer a l’últim

23:51
Capítol 1
Dio, l'invasor
1080p
23:51
Capítol 2
Una carta del passat
1080p
25:23
Capítol 3
La joventut al costat d'en Dio
1080p
23:51
Capítol 4
Overdrive
1080p
23:51
Capítol 5
Els cavallers de la foscor
1080p
23:51
Capítol 6
El valor del demà
1080p
23:51
Capítol 7
Lo successor
1080p
23:51
Capítol 8
Disputa sanguinolenta! En JoJo i en Dio
1080p
23:51
Capítol 9
L'últim Hàmon
1080p
Aquest projecte està en procés.
En el futur se’n publicaran més capítols.

Autoria d’aquesta versió

Kukafera no Fansub

Darrers comentaris a Tadaima.cat

Jo opino que es una molt bona serie y que la primera part el escrito no sabia com seria la serie, en battle tendency va millorar la recepta y en Stardust Crusaders la va perfecciona els combats son molt originals y desprenen gracia i energia. Pero per mi la meva part favorita es la part set ya que te els stands, les situacions ridicules de la segona part i una bona ambientacio com en Blood Phantom a mes a mes Diego Brando crec que te una psique millor construida que mister WRYYYYY Afegit en 1 minut 5 segons: Re: Jojo's Bizarre Adventure Pero estem d'acord que Golden Experience esta massa OP no???
Enzo • 5 de juliol del 2020
Kishibe Rohan wa Ugokanai Doncs ens hem vist els quatre ovas del Rohan, very bizarre, era tot el que necessitava a la vida, una bona ració de jojos per descobrir que l'existència humana encara té una mica de sentit. Són quatre capítols i res, ara us faré spoiler. SPOILERS, SPOILERS PER TOT, SPOILEEEEEEEEEEEEERS!! Text amagat. Imho, els millors són el 2 i el 4, potser el 2 em va impactar una mica més, però en general sense perdre l'estil bizarríssim que acostuma la sèrie. El Rohan fa de narrador, no té un paper absolutament protagonista, però et va introduint les històries i està bastant guai. L'animació brutal, molt DIU i alguns personatges de la saga van fent cameos. No és imprescindible, però mola bastant, així que si no teniu res millor per veure, doneu-hi un cop d'ull.
UkiHana • 7 de juliol del 2020
Sí, a mi també m'ha agradat tornar a veure un poc de Jojo's, i més de la millor saga de totes, Diamond is Unbreakable. Primer... el nom de l'OVA és un joc de paraules amb Daiyamondo wa Kudakenai? Entenc que la traducció és Thus Spoke Kishibe Rohan (una cosa així com Això és el que digué en Kishibe Rohan, literalment En Kishibe Rohan no es mou). Bé, no crec que tengui més importància, però m'ha parescut curiós. Llavors, com deia, m'ha agradat tornar a Morio. Els colors, l'estètica, tot. Molt xulo. En Rohan no em va agradar gaire a la sèrie original, però bé. Aquí està bé. Crec que els dos episodis que m'han agradat més han estat, justament, els episodis on en Rohan és espectador (l'home que es dessagna i el maleït amb les crispetes), més que els episodis on hi participa directament (la compra de la casa amb els bons modals i el del gimnàs). Aquests dos primers són bizarríssims. En definitiva, crec que no és res de l'altre món, i clar, en ser episodis independents no hi ha cap tipus de progressió de res, però eh, és entretengut i és una petita dosi de jojo's que sempre va bé.
Minatoni • 7 de juliol del 2020
En total hi ha 32 missatges. Et vols unir a la conversa?
(recorda que Tadaima.cat no és qui edita aquest contingut)
Digues-hi la teva a Tadaima.cat

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú