Berserk: L'Edat Daurada

Berserk: Ougon Jidai-hen, Berserk: The Golden Age

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

L'Edat Daurada I - L'Ou del Conquistador:
En Guts és un hàbil espadatxí que lluita contra tot el que se li posa al davant. Després de ser vençut per en Griffin, un jove i formós espadatxí capità d'una banda, en Guts s'unirà al seu grup i junts continuaran endavant. La Casca, però, una membra de la banda d'en Griffin, no accepta en Guts i com aquest influeix el seu món. Mentrestant, en Griffin persegueix el destí que les profecies li han preparat.

L'Edat Daurada II - La Presa de Doldrey:
La Banda del Falcó, un grup de mercenaris liderat per en Griffith continua obtenint victòries en el camp de batalla. Contractats pel regne de Midland, se'ls encarrega la difícil missió de conquerir Doldrey, una fortalesa que s'ha mantingut en poder dels Tudor durant més de cent anys. Mentrestant, en Guts comença a dubtar sobre el seu futur.

L'Edat Daurada III - L'Adveniment:
Un any ha passat des que en Guts va deixar la Banda del Falcó i en Griffith va ser empresonat pel Regne de Midland per traïció. Ara uniran les seves forces un cop més per intentar rescatar en Griffith de les profunditats. Però això desencadenarà un malson que ningú es podria haver imaginat mai, el començament d'una era on la foscor venç la llum.
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub