El detectiu Conan: OVAs

Meitantei Conan: OVAs, Detective Conan: OVAs
El detectiu Conan: OVAs

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

OVA 01 - En Conan contra en Kid i en Yaiba:
En Conan, acompanyat de la Lliga de Detectius Júnior i d'en Kogoro Mouri, es veu immers en un estranyíssim cas en què intentarà protegir de les mans d'en Kaito Kid l'Espasa Sagrada de cals Mine, on viuen uns personatges ben particulars. Un duel a tres bandes amb en Yaiba, que protegirà l'espasa personalment.

OVA 02 - Setze sospitosos:
L'inspector Shiratori organitza un tiberi per inaugurar la seva nova casa de camp i hi convida en Conan i tots els seus amics, a més d'altres inspectors de policia. Un inesperat succés trenca la calma entre els assistents, que es miren uns als altres per intentar aclarir qui, d'entre els setze sospitosos, n'és el responsable.
Hi ha alguna altra versió d'aquesta obra. La pots veure canviant el teu filtre d'usuari a la part superior de la pàgina, o mostrar-la temporalment.
Mostra-la
Versió de Lluna Plena no Fansub
Versió de DC Extremo
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria dels subtítols és del grup següent. Si t'agrada la seva feina, deixa'ls un comentari d'agraïment! També pots baixar-ne els fitxers originals amb màxima qualitat.
Lluna Plena no Fansub

Contingut

Vist Nom Notes
540p
540p
540p
OVA 04
No disponible
OVA 05
No disponible
OVA 06
No disponible
OVA 07
No disponible
OVA 08
No disponible
OVA 09
No disponible
OVA 10
No disponible
OVA 11
No disponible
OVA 12
No disponible

Manga relacionat