Shingetsutan Tsukihime

Lunar Legend Tsukihime

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

El protagonista, en Shiki Tohno, va ser afectat per un greu accident en la seva infància. Va quedar greument ferit i es donava per mort. Però, a causa de l'accident, en Shiki fou enviat fora de la casa dels Tohno, la seva casa. i fou assignat a la casa d'uns parents de la família. Però en Shiki guardava un secret. Des de l'accident, té la capacitat de veure unes línies en les coses que li permeten trencar-les amb facilitat.
En Shiki rep unes ulleres d'una noia que impedeixen que pugui veure les línies de mort. Gràcies a això, en Shiki pot dur una vida normal. Al cap d'un temps, en Shiki rep una carta: el cap de la família Tohno, el seu pare, havia mort. Per ordre del nou cap de la família, en Shiki ha de tornar immediatament. De camí cap a la casa dels Tohno, en Shiki es troba una noia misteriosa...
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Animelliure Fansub (actualment inactiu)