Tengen Toppa Gurren-Lagann

Forada el cel, Gurren-Lagann

Fitxa tècnica

Mostra'n la fitxa a MyAnimeList Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat (7 comentaris)

Sinopsi

En un futur llunyà, la humanitat viu sota terra en grans coves, ignorants d'un món a sobre amb un cel i estrelles.
Al petit poble de Jiha, en Simon, un noi tímid que treballa com a excavador, descobreix un estrany objecte brillant amb forma de trepant durant una excavació i que converteix en el seu amulet. L'impulsiu Kamina, un jove amb unes ulleres de sol extravangants i diversos tatuatges pels braços, té el somni de sortir a la superfície per viure aventures i seguir els passos del seu pare. És amic d'en Simon, i junts formen una petita banda, la Brigada Gurren, que té l'objectiu d'escapar del poble trencant el sostre de la cova per arribar a la superfície. Després d'un primer intent sense èxit, acaben castigats per l'alcalde i en Kamina acaba a la presó. Aquella mateixa nit, en Simon descobreix, mentre excava, una "gran cara" i va corrents a avisar a en Kamina, però mentre es dirigeixen de nou cap a la "gran cara", es produeix un terratrèmol i una "gran cara" molt més gran cau de la superfície. També apareix una noia exuberant anomenada Yoko i que intenta derrotar la cara gegant. És llavors quan la Yoko els explica que la superfície està dominada pels Gunmens, "grans cares" pilotades per homes-bèstia. Tot seguit, en Simon condueix a la Yoko i a en Kamina fins a la cara que va descobrir i, un cop allí, l'amulet d'en Simon comença a brillar a la vegada que apareix una ranura amb la forma del trepant i en Simon acaba muntant-se en la cara per pilotar-la, i a la qual anomena Lagann.
El món de la superfície és un camp de batalla molt dur, ja que durant el dia apareixen centenars de Gunmens, i a la Brigada Gurren li tocarà lluitar contra els Homes Bèstia per canviar el rumb en favor dels humans! Forada el cel, Gurren Lagann!
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Al seu web també trobaràs els fitxers originals amb màxima qualitat. Si t'agrada la seva feina, deixa-hi un comentari d'agraïment!
Lluna Plena no Fansub