Genius Party

Genius Party

Studio 4°C • 2007 • Film • Majors de 18 anys • 7,13 a MyAnimeList
Genius Party
Afegeix a la meva llista
Genius Party: Un àrid desert de color vermell fosc i taronja. Una criatura semblant a un ocell travessa el terreny de manera abrupta, primitiva. Es veu amb gana. El sol és a punt de sortir. La criatura s'atura i veu un ou a terra somrient.
Shanghai Dragon: Un nen xinès troba un dispositiu futurista que pot fer que els seus dibuixos cobrin vida. Després de descobrir el dispositiu, la ciutat on viu està a punt de ser envaïda per naus espacials.
Deathic 4: En un món ple de zombis, la vida transcorre amb total normalitat. Però un dia, una granota cau del cel ennegrit del món zombie, i un petit noi zombie intentarà ajudar a la granota a tornar al seu propi món.
Doorbell: El personatge principal és un fantasma que viu en el seu propi món. Però haurà de córrer més ràpid que les altres versions de si mateix, o la seva vida correrà perill.
Limit Cycle: Un examen existencial del món vist a través d'un home aparentment atrapat en un cicle sense fi de treball.
Happy Machine: Un nen que viu feliçment a la seva guarderia, de sobte descobreix que tot el relacionat amb la llar d'infants és fals. Aviat el nen es veurà obligat a sortir al món que existeix fora. On l'espera l'aventura i moltes criatures extranyes.
Baby Blue: "I si ens oblidem de l'avui o del demà?" Una frase que dóna inici a una petita aventura de dos joves estudiants, per anar a qualsevol en un dia, aconseguir recórrer la major distància amb només els diners de les seves butxaques, i gaudir d'aquest dia sense preocupar-se per la resta, només estar Junts.
Versió de Lluna Plena no Fansub

Contingut Del primer a l’últim

1:42:32
Genius Party
480p

Autoria d’aquesta versió

Lluna Plena no Fansub
Valora aquesta versió

Comentaris

Animes amb temàtiques en comú

Altres continguts amb temàtiques en comú