Bola de drac: Especials

Fitxa tècnica

Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

La seguretat viària d'en Goku:
En Goku va cap a la Ciutat de l'Oest per a anar a l'aniversari de la Bulma, i de camí, aprèn les normes de com passar entre el trànsit. És un film perquè els nens aprenguin quan travessar un pas de vianants.

El cos de bombers d'en Goku:
Un episodi per a nens en què en Goku i companyia treballen per al cos de bombers i expliquen com evitar els problemes amb el foc.

Ei! El retorn d'en Goku i els seus amics!:
Després de 2 anys de la derrota d'en Bu, en Satan inaugura un hotel en el seu honor. Però, enmig de la festa de benvinguda, arriben uns visitants demanant ajuda als nostres amics per tal de poder vèncer uns enemics que els estan perseguint.

L'episodi d'en Bardock:
En Bardock, el pare d'en Goku, que se suposava que va morir quan es es va produir l'atac d'en Freezer juntament amb el planeta Vegeta, va ser enviat enrere en el temps, quan el planeta estava habitat per unes estranyes criatures. Allà, després d'un temps, es troba amb l'avantpassat d'en Freezer, un pirata espacial anomenat Chillida, i lluita per protegir el planeta.
Part d'aquest anime ha estat llicenciat o editat oficialment en català. Se'n mostren només les parts no llicenciades.
Versió de Fansub independent (Godowk + Amala i bitERROR)
Versió de Shinabi Subs
Versió de Dragon no Fansub
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Si vols, també pots baixar-ne els fitxers originals amb màxima qualitat.
Fansub independent (Godowk + Amala i bitERROR)