One Piece: OVAs

Fitxa tècnica

Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

One Piece: OVA 1 - Et derrotaré, pirata Ganzack!:
Mentre en Ruffy i la seva tripulació, en Zoro i la Nami, es moren de fam al seu petit vaixell, són atacats per un gran monstre. S'emporta la Nami, mentre que en Ruffy i en Zoro van a parar a la costa. Allà coneixen una jove, la Medaka, i coneixen la trista història de l'illa. El malvat pirata Ganzack s'ha endut tots els homes del poble i els esclavitza, inclòs el pare de la Medaka. Ara, en Luffy, en Zoro i la Medaka s'han d'infiltrar a la base d'en Ganzack per a rescatar els vilatans i la Nami.

One Piece: OVA 2 - Romance Dawn:
Romance Dawn significa l'albada d'una aventura. Aquesta és la història d'un Ruffy lleugerament diferent del de One Piece...

One Piece: OVA 3 - Strong World: Episodi 0:
Situada 27 anys abans de la història principal, aquesta OVA ens narra l'enfrontament entre el Lleó Daurat Shiki i en Gold Roger a l'anomenada Guerra d'Edd, així com altres esdeveniments arreu del món en l'època de l'execució del rei dels pirates.
Versió de Fansub independent
Versió de Lluna Plena no Fansub
Versió de Fansub independent + Lluna Plena no Fansub
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Si vols, també pots baixar-ne els fitxers originals amb màxima qualitat.
Fansub independent