One Piece: OVAs

Fitxa tècnica

Comenta-ho a HitotsumeCAT Comenta-ho a Tadaima.cat

Sinopsi

One Piece: OVA 1 - Et derrotaré, pirata Ganzack!:
Mentre en Ruffy i la seva tripulació, en Zoro i la Nami, es moren de fam al seu petit vaixell, són atacats per un gran monstre. S'emporta la Nami, mentre que en Ruffy i en Zoro van a parar a la costa. Allà coneixen una jove, la Medaka, i coneixen la trista història de l'illa. El malvat pirata Ganzack s'ha endut tots els homes del poble i els esclavitza, inclòs el pare de la Medaka. Ara, en Luffy, en Zoro i la Medaka s'han d'infiltrar a la base d'en Ganzack per a rescatar els vilatans i la Nami.

One Piece: OVA 2 - Romance Dawn:
Romance Dawn significa l'albada d'una aventura. Aquesta és la història d'un Ruffy lleugerament diferent del de One Piece...

One Piece: OVA 3 - Strong World: Episodi 0:
Situada 27 anys abans de la història principal, aquesta OVA ens narra l'enfrontament entre el Lleó Daurat Shiki i en Gold Roger a l'anomenada Guerra d'Edd, així com altres esdeveniments arreu del món en l'època de l'execució del rei dels pirates.
Versió de Fansub independent (Salvaa15 i dcop)
Versió de Lluna Plena no Fansub
Versió de Fansub independent (Salvaa15 i dcop) + Lluna Plena no Fansub
Aquest web només recopila el material editat. L'autoria de la versió en català és del fansub següent. Si vols, també pots baixar-ne els fitxers originals amb màxima qualitat.
Fansub independent (Salvaa15 i dcop)